टाबरिया चौखट पर बैठा आस लगावे है | Lyrics, Video | Khatu Shaym Bhajans
टाबरिया चौखट पर बैठा आस लगावे है | Lyrics, Video | Khatu Shaym Bhajans

टाबरिया चौखट पर बैठा आस लगावे है लिरिक्स

tabariya chaukhat par betha aas lagawe hai

टाबरिया चौखट पर बैठा आस लगावे है लिरिक्स (हिन्दी)

ना देनो तो ना कर दे, क्यों नाच नचावे रे,
टाबरिया चौखट पर बैठा आस लगावे है,

तीन लोक में सांवरिया, तेरो ही डंको बाजे रे,
खाली हाथ चला ज्यावां तो, तेरी ही चौखट लाजे रे,
नैना बरसे नीर सांवरा, तू मुश्कावे रे,
टाबरिया चौखट पर बैठा आस लगावे है,

बाबूजी तो मौज करे और, बेटा फांका मारे रे,
मैं दुनिया में सुण्या ना देख्या, क्यों ना बात विचारे रे,
सरका दे थोड़ो सो तेरो के घट जावे रे,
टाबरिया चौखट पर बैठा आस लगावे है,

भूल चूक कोई होगी तो, माफ़ करो म्हे टाबरिया,
मंदिर में तेरे घंटो बाजे, घर में मेरे पायलिया,
“लहरी” जोड़ूँ हाथ सांवरा, क्यों तरसावे रे,
टाबरिया चौखट पर बैठा आस लगावे है,

Download PDF (टाबरिया चौखट पर बैठा आस लगावे है)

टाबरिया चौखट पर बैठा आस लगावे है

Download PDF: टाबरिया चौखट पर बैठा आस लगावे है

टाबरिया चौखट पर बैठा आस लगावे है Lyrics Transliteration (English)

nA deno to nA kara de, kyoM nAcha nachAve re,
TAbariyA chaukhaTa para baiThA Asa lagAve hai,

tIna loka meM sAMvariyA, tero hI DaMko bAje re,
khAlI hAtha chalA jyAvAM to, terI hI chaukhaTa lAje re,
nainA barase nIra sAMvarA, tU mushkAve re,
TAbariyA chaukhaTa para baiThA Asa lagAve hai,

bAbUjI to mauja kare aura, beTA phAMkA mAre re,
maiM duniyA meM suNyA nA dekhyA, kyoM nA bAta vichAre re,
sarakA de thoDa़o so tero ke ghaTa jAve re,
TAbariyA chaukhaTa para baiThA Asa lagAve hai,

bhUla chUka koI hogI to, mApha़ karo mhe TAbariyA,
maMdira meM tere ghaMTo bAje, ghara meM mere pAyaliyA,
“laharI” joDa़U.N hAtha sAMvarA, kyoM tarasAve re,
TAbariyA chaukhaTa para baiThA Asa lagAve hai,

See also  हम दीवाने हो गये Lyrics | Bhajans | Bhakti Songs

टाबरिया चौखट पर बैठा आस लगावे है Video

टाबरिया चौखट पर बैठा आस लगावे है Video

Browse all bhajans by Uma Lahari

Browse Temples in India

Recent Posts

आओ पधारो बाबोसा मन मन्दिर में बाबोसा Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

आओ पधारो बाबोसा मन मन्दिर में बाबोसा लिरिक्स Aao Padharo Babosa Man Mandir Me Babosa आओ पधारो बाबोसा मन मन्दिर में बाबोसा लिरिक्स (हिन्दी) है दुखभंजन, बाबोसा भगवन, तुम्ही प्राण प्यारे, तुम हो जीवन, मन मे यही है कामना,…

NavaGraha Stotram

“Nava” means nine, and “Graha” refers to the planets. The NavaGraha Stotram is a revered hymn composed of nine verses, each dedicated to one of the nine celestial deities that comprise the Navagrahas. These are: Each verse of the…