तेरा मेरा जोड़ा भोले लागे थाठ का | Lyrics, Video | Shiv Bhajans
तेरा मेरा जोड़ा भोले लागे थाठ का | Lyrics, Video | Shiv Bhajans

तेरा मेरा जोड़ा भोले लागे थाठ का लिरिक्स

tera mera joda bhole laage thaath ka

तेरा मेरा जोड़ा भोले लागे थाठ का लिरिक्स (हिन्दी)

क्यों गोरा तू हाथ मांग रही भोले नाथ का
तेरा मेरा जोड़ा भोले लागे थाठ का

तू मेह्लो में रेहने वाली तेरो सो सो दासी रे
जन्म जन्म से मैं तो भोले तेरी प्यासी रे
इन पहाड़ा में रंग उड़ जाएगा तेरे घात का
तेरा मेरा जोड़ा भोले लागे थाठ का

भांग रगड़ के पिया करू सु मैं धुनें आला
मेहला की छोरी पे तने जादू कर डाला
तेरे मेरे दिन का पता न गोरा न ही रात का
तेरा मेरा जोड़ा भोले लागे थाठ का

के काह्ड़े गी आके गोरा ऐसा जंगल में
व्याह करवाले इस जंगल में करदू मंगल मैं
तेरा रंग चढ़ गया से राज मेहर पे थारी बात का
तेरा मेरा जोड़ा भोले लागे थाठ का

Download PDF (तेरा मेरा जोड़ा भोले लागे थाठ का)

तेरा मेरा जोड़ा भोले लागे थाठ का

Download PDF: तेरा मेरा जोड़ा भोले लागे थाठ का

तेरा मेरा जोड़ा भोले लागे थाठ का Lyrics Transliteration (English)

kyoM gorA tU hAtha mAMga rahI bhole nAtha kA
terA merA joDa़A bhole lAge thATha kA

tU mehlo meM rehane vAlI tero so so dAsI re
janma janma se maiM to bhole terI pyAsI re
ina pahADa़A meM raMga uDa़ jAegA tere ghAta kA
terA merA joDa़A bhole lAge thATha kA

bhAMga ragaDa़ ke piyA karU su maiM dhuneM AlA
mehalA kI ChorI pe tane jAdU kara DAlA
tere mere dina kA patA na gorA na hI rAta kA
terA merA joDa़A bhole lAge thATha kA

ke kAhDa़e gI Ake gorA aisA jaMgala meM
vyAha karavAle isa jaMgala meM karadU maMgala maiM
terA raMga chaDha़ gayA se rAja mehara pe thArI bAta kA
terA merA joDa़A bhole lAge thATha kA

तेरा मेरा जोड़ा भोले लागे थाठ का Video

तेरा मेरा जोड़ा भोले लागे थाठ का Video

Browse Temples in India