Contents
- 1 था बिन म्हारी आँख्या हो गयी बावली, इ टाबर के मन में बस गयी सूरत थारी सांवली Lyrics
- 2 था बिन म्हारी आँख्या हो गयी बावली, इ टाबर के मन में बस गयी सूरत थारी सांवली Lyrics in Hindi
- 3 Download PDF (था बिन म्हारी आँख्या हो गयी बावली इ टाबर के मन में बस गयी सूरत थारी सांवली Bhajans Bhakti Songs)
- 4 था बिन म्हारी आँख्या हो गयी बावली, इ टाबर के मन में बस गयी सूरत थारी सांवली Lyrics Transliteration (English)
था बिन म्हारी आँख्या हो गयी बावली, इ टाबर के मन में बस गयी सूरत थारी सांवली Lyrics
eh taaber ke mann me bas gai surat thari sawali tha bin mahari ankhiya ho gai bavali
था बिन म्हारी आँख्या हो गयी बावली, इ टाबर के मन में बस गयी सूरत थारी सांवली Lyrics in Hindi
 था बिन म्हारी आँख्या 
 हो गयी बावली,
 इ टाबर के मन में बस 
 गयी सूरत थारी सांवली
 इ टाबर के मन में……….
 मनडो म्हारो सुनो डोले 
 डगमैग डोला खावे हे
 आंखड़ल्या विरह की मारी,
 आंसुड़ा टपकावे हे
 कइया चलसी था 
 बिन म्हारी गाड़ली
 इ टाबर के मन में……….
 मीरा पर किरपा किनी थी 
 सुनबा आवे बातड़ली
 दास थारो यो आश लगाया,
 खड्यो उडीके बाटड़ली 
 प्रेम जाम से भर दो म्हारी 
 बाटली, इ टाबर के मन में……….
 पेल्या प्रीत लगाय के तू 
 क्यू छोड़े मझदार जी
 प्रेम भाव को पाठ पढ़ाकर,
 मत बिसरो दिलदारजी
 मन में रम गयी सूरत थारी 
 सांवली इ टाबर के मन में……….
 थे छोडो पण में ना छोड़ू, 
 में तो थारो दास जी
 खाटू का घनश्याम मुरारी,
 में तो थारो खास जी
 आलूसिंह की था 
 बिन आँख्या बावली
 इ टाबर के मन में……….
Download PDF (था बिन म्हारी आँख्या हो गयी बावली इ टाबर के मन में बस गयी सूरत थारी सांवली Bhajans Bhakti Songs)
था बिन म्हारी आँख्या हो गयी बावली इ टाबर के मन में बस गयी सूरत थारी सांवली Bhajans Bhakti Songs
था बिन म्हारी आँख्या हो गयी बावली, इ टाबर के मन में बस गयी सूरत थारी सांवली Lyrics Transliteration (English)
tha bin mhaaree aankhya 
ho gayee baavalee,
i taabar ke man mein bas 
gayee soorat thaaree saanvalee
i taabar ke man mein……….
manado mhaaro suno dole 
dagamaig dola khaave he
aankhadalya virah kee maaree,
aansuda tapakaave he
kaiya chalasee tha bin 
mhaaree gaadalee
i taabar ke man mein……….
meera par kirapa kinee thee 
sunaba aave baatadalee
daas thaaro yo aash lagaaya,
khadyo udeeke baatadalee
prem jaam se bhar do 
mhaaree baatalee,
i taabar ke man mein……….
pelya preet lagaay ke too 
kyoo chhode majhadaar jee
prem bhaav ko paath padhaakar,
mat bisaro diladaarajee
man mein ram gayee soorat 
thaaree saanvalee
i taabar ke man mein……….
the chhodo pan mein na 
chhodoo, mein to thaaro 
daas jee khaatoo ka 
ghanashyaam muraaree,
mein to thaaro khaas jee
aaloosinh kee tha bin 
aankhya baavalee
i taabar ke man mein……….

 
												 
												 
												 
												 
												 
												 
												 
												 
												 
												