थारा टाबरिया भी आवन ने त्यार जी | Lyrics, Video | Khatu Shaym Bhajans
थारा टाबरिया भी आवन ने त्यार जी | Lyrics, Video | Khatu Shaym Bhajans

थारा टाबरिया भी आवन ने त्यार जी लिरिक्स

thaara tabariyan bhi aawan ne tyaar ji

थारा टाबरिया भी आवन ने त्यार जी लिरिक्स (हिन्दी)

आयो आयो फागुन रा मेलो आयो,
बाबा रो हेलो आयो है रंगी ली फुहार जी,
थारा टाबरिया भी आवन ने त्यार जी,

पावन बड़ो है यो फागुन रो मेलो,
मेला मैं में आवा जी प्रेम को चूरमो श्रद्धा को लड्डू बाबा ने भोग लगवा जी,
जावा सारे मिल कर जावा जीवन सफल बनावा,
पावा पावा स्व्रगा सा सुख पावा निशान मैं उठावा हुकम सरकार जी ,
थारा टाबरिया भी आवन ने त्यार जी,

लाल गुलाभी नीला और पीला रंगा मैनो मैं जंग हुई,
इस जंग में माहरी खाटू नगरी देखो तो सतरंग हुई,
भर पिचकारी इक दूजे ने मारे सब नर नारी,
जावा जावा मैं भी जल्दी जावा बाबा ने रंग लगावा,
ना बीते यो त्यौहार जी,
थारा टाबरिया भी आवन ने त्यार जी,

फुला दी होली रंगा दी टोली जो हॉवे दरबार में,
ढूंढ के देखो सारे जगत में हॉवे न दूजी संसार में,
बाबो सबको पालनहारों भक्त हितकारो,
पूजा मित्तल ने थारो सहारो मेरी नाइयाँ पार उतरो थे मारा पटबार जी,
थारा टाबरिया भी आवन ने त्यार जी,

Download PDF (थारा टाबरिया भी आवन ने त्यार जी)

थारा टाबरिया भी आवन ने त्यार जी

Download PDF: थारा टाबरिया भी आवन ने त्यार जी

थारा टाबरिया भी आवन ने त्यार जी Lyrics Transliteration (English)

Ayo Ayo phAguna rA melo Ayo,
bAbA ro helo Ayo hai raMgI lI phuhAra jI,
thArA TAbariyA bhI Avana ne tyAra jI,

pAvana baDa़o hai yo phAguna ro melo,
melA maiM meM AvA jI prema ko chUramo shraddhA ko laDDU bAbA ne bhoga lagavA jI,
jAvA sAre mila kara jAvA jIvana saphala banAvA,
pAvA pAvA svragA sA sukha pAvA nishAna maiM uThAvA hukama sarakAra jI ,
thArA TAbariyA bhI Avana ne tyAra jI,

lAla gulAbhI nIlA aura pIlA raMgA maino maiM jaMga huI,
isa jaMga meM mAharI khATU nagarI dekho to sataraMga huI,
bhara pichakArI ika dUje ne mAre saba nara nArI,
jAvA jAvA maiM bhI jaldI jAvA bAbA ne raMga lagAvA,
nA bIte yo tyauhAra jI,
thArA TAbariyA bhI Avana ne tyAra jI,

phulA dI holI raMgA dI TolI jo haॉve darabAra meM,
DhUMDha ke dekho sAre jagata meM haॉve na dUjI saMsAra meM,
bAbo sabako pAlanahAroM bhakta hitakAro,
pUjA mittala ne thAro sahAro merI nAiyA.N pAra utaro the mArA paTabAra jI,
thArA TAbariyA bhI Avana ne tyAra jI,

थारा टाबरिया भी आवन ने त्यार जी Video

थारा टाबरिया भी आवन ने त्यार जी Video

Browse all bhajans by pooja mittal

Browse Temples in India