थारे चरना में रम जावागा | Lyrics, Video | Khatu Shaym Bhajans
थारे चरना में रम जावागा | Lyrics, Video | Khatu Shaym Bhajans

थारे चरना में रम जावागा लिरिक्स

thaare charna me ram jaawanga

थारे चरना में रम जावागा लिरिक्स (हिन्दी)

ग्यारस की मैं धोक बाबा खाटू में लगावा गा
थारे चरना में रम जावागा
ग्यारस की मैं धोक बाबा खाटू में लगावा गा

बड़े दिनों के बाद ये रात आई है
बाबा मत तरसाओ
दर्शन के खातिर ही अखियाँ ये रोइ ही मुखड़ो दिखा जाओ
बारस ने ओ श्याम थारी ज्योत जलावा गा
थारे चरना में रम जावागा

थारे भरोसे ही में चल कर आया हां
बाबा थे ध्यान धरो
भगता ने सांवरियां ऐसे न तडपाओ सिर पे हाथ धरो
थारी किरपा से भव पार में जावांगा
थारे चरना में रम जावागा

ये सामने म्हारे महे सामने थारे
क्यों अखेया मीचो हो
अरचु की बाबा थाणे सुननीं ही पड़ सी
क्यों कान भीचो हो
घर में पधारो श्याम थारी रात जगावा गा
थारे चरना में रम जावागा

Download PDF (थारे चरना में रम जावागा)

थारे चरना में रम जावागा

Download PDF: थारे चरना में रम जावागा

थारे चरना में रम जावागा Lyrics Transliteration (English)

gyArasa kI maiM dhoka bAbA khATU meM lagAvA gA
thAre charanA meM rama jAvAgA
gyArasa kI maiM dhoka bAbA khATU meM lagAvA gA

baDa़e dinoM ke bAda ye rAta AI hai
bAbA mata tarasAo
darshana ke khAtira hI akhiyA.N ye roi hI mukhaDa़o dikhA jAo
bArasa ne o shyAma thArI jyota jalAvA gA
thAre charanA meM rama jAvAgA

thAre bharose hI meM chala kara AyA hAM
bAbA the dhyAna dharo
bhagatA ne sAMvariyAM aise na taDapAo sira pe hAtha dharo
thArI kirapA se bhava pAra meM jAvAMgA
thAre charanA meM rama jAvAgA

ye sAmane mhAre mahe sAmane thAre
kyoM akheyA mIcho ho
arachu kI bAbA thANe sunanIM hI paDa़ sI
kyoM kAna bhIcho ho
ghara meM padhAro shyAma thArI rAta jagAvA gA
thAre charanA meM rama jAvAgA

थारे चरना में रम जावागा Video

थारे चरना में रम जावागा Video

Browse all bhajans by Sukhjeet Singh Toni

Browse Temples in India