थारे नाम सूं बाबा पहचान है म्हारी | Lyrics, Video | Khatu Shaym Bhajans
थारे नाम सूं बाबा पहचान है म्हारी | Lyrics, Video | Khatu Shaym Bhajans

थारे नाम सूं बाबा पहचान है म्हारी लिरिक्स

thaare naam su baba pehchan hai mahari

थारे नाम सूं बाबा पहचान है म्हारी लिरिक्स (हिन्दी)

थारे नाम सूं बाबा पहचान है म्हारी
थारे नाम को, जोर है थारे नाम सु चालें,
ये गाडली म्हारी दुनिया में शोर है,
श्याम थारो नाम श्याम थारो नाम ,
लागे भकतो ने प्यारो है श्याम थारो नाम,
म्हारे जीने को सहारो है श्याम थारो नाम,
श्याम थारो नाम
लागे भकतो ने प्यारो है…

थारो नाम लेता ही लागे है जु म्हाने,
कि थे हो सामने कितनो ही बड़ो हो काम,
थारो नाम कर देवै छोटो सो काम नै,
म्हारो तो बाबा म्हारो तो बाबा,
थारे नाम सु गुज़ारो है,
म्हारे जीने को सहारो है,
श्याम थारो नाम लागे भकतो ने प्यारो है।

जद से लियो थारो नाम बनने लग्या है काम,
कि इब तो मौज़ है खुशियां ही खुशियां है ,
इ जिंदगानी मे की मस्ती रोज़ है,
श्याम थारो नाम श्याम थारो नाम म्हारे,
जीवन को रखवारो है
म्हारे जीने को सहारो है,
श्याम थारो नाम,
श्याम थारो नाम ,
लागे भकतो ने प्यारो है।

थारे नाम सु जीती हारी हुई बाजी,
थारो नाम ही काफी है कितनो ही बड़ो पापी,
लेवे जो नाम थारो मिलजावै माफ़ी है,
थारे नाम सु बाबा थारे नाम सु बाबा,
म्हारे जीवन में उजियारो है,
नाम सु बाबा श्याम थारो नाम,
श्याम थारो नाम  लागे भकतो ने प्यारो है

See also  उस मुरली वाले श्याम से मुलाकात करवा दे भजन Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

Download PDF (थारे नाम सूं बाबा पहचान है म्हारी)

थारे नाम सूं बाबा पहचान है म्हारी

Download PDF: थारे नाम सूं बाबा पहचान है म्हारी

थारे नाम सूं बाबा पहचान है म्हारी Lyrics Transliteration (English)

thAre nAma sUM bAbA pahachAna hai mhArI
thAre nAma ko, jora hai thAre nAma su chAleM,
ye gADalI mhArI duniyA meM shora hai,
shyAma thAro nAma shyAma thAro nAma ,
lAge bhakato ne pyAro hai shyAma thAro nAma,
mhAre jIne ko sahAro hai shyAma thAro nAma,
shyAma thAro nAma
lAge bhakato ne pyAro hai…

thAro nAma letA hI lAge hai ju mhAne,
ki the ho sAmane kitano hI baDa़o ho kAma,
thAro nAma kara devai ChoTo so kAma nai,
mhAro to bAbA mhAro to bAbA,
thAre nAma su guja़Aro hai,
mhAre jIne ko sahAro hai,
shyAma thAro nAma lAge bhakato ne pyAro hai|

jada se liyo thAro nAma banane lagyA hai kAma,
ki iba to mauja़ hai khushiyAM hI khushiyAM hai ,
i jiMdagAnI me kI mastI roja़ hai,
shyAma thAro nAma shyAma thAro nAma mhAre,
jIvana ko rakhavAro hai
mhAre jIne ko sahAro hai,
shyAma thAro nAma,
shyAma thAro nAma ,
lAge bhakato ne pyAro hai|

thAre nAma su jItI hArI huI bAjI,
thAro nAma hI kAphI hai kitano hI baDa़o pApI,
leve jo nAma thAro milajAvai mApha़I hai,
thAre nAma su bAbA thAre nAma su bAbA,
mhAre jIvana meM ujiyAro hai,
nAma su bAbA shyAma thAro nAma,
shyAma thAro nAma  lAge bhakato ne pyAro hai

थारे नाम सूं बाबा पहचान है म्हारी Video

थारे नाम सूं बाबा पहचान है म्हारी Video

See also  श्याम तेरी फोटो छपी अखबार | Lyrics, Video | Khatu Shaym Bhajans

Song – Shyam Tharo Naam
Singer – Sanjay Mittal
Music – Dipankar Saha
Label – Saawariya
Parent Label(Publisher) – Shubham Audio video Private Ltd

Browse all bhajans by Sanjay Mittal

Browse Temples in India