थारी लाल चुनरियाँ प्यारी | Lyrics, Video | Durga Bhajans
थारी लाल चुनरियाँ प्यारी | Lyrics, Video | Durga Bhajans

थारी लाल चुनरियाँ प्यारी लिरिक्स

thaari lal chunariyan pyaari

थारी लाल चुनरियाँ प्यारी लिरिक्स (हिन्दी)

थारी लाल चुनरियाँ प्यारी अब मुख मंडल की न्यारी,
मुकट जिया थारे चमके थारो रूप सुहानो दादी भगत वार वार बिरखे,

जाने कौन थाने दादी आज सजायो है,
राज दी सुरंगी मेहँदी  हाथो में रचायो है,
थारी काजल आख्या वाली थारी होठा ऋ माँ लाली,
माथे बिंदियां चमके,
थारो रूप सुहानो दादी भगत वार वार बिरखे,

लाल जारी की साडी माँ सोवे,
कब जो चूंडो मंडो मोहवे,
थारी चुनरी माँ गोटे वाली ,
नथली थारी नाका वाली चूड़ी माँ खन खनके,
थारो रूप सुहानो दादी भगत वार वार बिरखे,

फुलड़ा का थाने दादी गजरो पिरायो है,
दादी थारी छवि भगता के मन भाये है,
इतर जग में मेह्कावे पंकज झूम झूम के गाये,
छम छमपायल छम्के,
थारो रूप सुहानो दादी भगत वार वार बिरखे,

Download PDF (थारी लाल चुनरियाँ प्यारी)

थारी लाल चुनरियाँ प्यारी

Download PDF: थारी लाल चुनरियाँ प्यारी

थारी लाल चुनरियाँ प्यारी Lyrics Transliteration (English)

thArI lAla chunariyA.N pyArI aba mukha maMDala kI nyArI,
mukaTa jiyA thAre chamake thAro rUpa suhAno dAdI bhagata vAra vAra birakhe,

jAne kauna thAne dAdI Aja sajAyo hai,
rAja dI suraMgI meha.NdI  hAtho meM rachAyo hai,
thArI kAjala AkhyA vAlI thArI hoThA RRi mA.N lAlI,
mAthe biMdiyAM chamake,
thAro rUpa suhAno dAdI bhagata vAra vAra birakhe,

lAla jArI kI sADI mA.N sove,
kaba jo chUMDo maMDo mohave,
thArI chunarI mA.N goTe vAlI ,
nathalI thArI nAkA vAlI chUDa़I mA.N khana khanake,
thAro rUpa suhAno dAdI bhagata vAra vAra birakhe,

phulaDa़A kA thAne dAdI gajaro pirAyo hai,
dAdI thArI Chavi bhagatA ke mana bhAye hai,
itara jaga meM mehkAve paMkaja jhUma jhUma ke gAye,
Chama ChamapAyala Chamke,
thAro rUpa suhAno dAdI bhagata vAra vAra birakhe,

थारी लाल चुनरियाँ प्यारी Video

थारी लाल चुनरियाँ प्यारी Video

Browse all bhajans by Pankaj Sanwariya

Browse Temples in India