थाने काजलियों बना ल्यूं म्हारे नैना में रमा ल्यूं Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs
थाने काजलियों बना ल्यूं म्हारे नैना में रमा ल्यूं Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

थाने काजलियों बना ल्यूं म्हारे नैना में रमा ल्यूं लिरिक्स

Thane Kajaliyo Bana Lyu Mhare Naina Me Rama Lyu

थाने काजलियों बना ल्यूं म्हारे नैना में रमा ल्यूं लिरिक्स (हिन्दी)

थाने काजलियों बना ल्यूं,
म्हारे नैना में रमा ल्यूं।

थाने देख देख के बाबा,
मन म्हारे हर्षायो जी,
चाँद सी सुरत थारी बाबा,
इ पे वारी जाऊ जी.
थारे दर्श ने मनडो तरसे,
अब तो दर्श दिखाओ जी,
जद से म्हारे नयन में बस गए,
नींद किया फिर आवेली,
थाने काजलियों बना ल्यूं,
म्हारे नैना में रमा ल्यूं,
श्याम पलकां में बंद कर राखूं जी,
श्याम पलकां में बंद कर राखूं जी।।


शीश पे थारे मुकुट विराजे,
कान मैं कुंडल साजे जी,
नैन नशीले श्याम धनी के,
बनाडो सो यो लागे जी,
गल थारे फूलां री माला,
सिर पर कलगी साजे जी
तन थारे केसरियो बागो,
मुखड़ों चाँद सो लागे जी,
था सू लून राई वारु,
थारी नज़र उतारू,
श्याम परदे में बंद कर राखू जी
श्याम परदे मे बंद कर राखू जी।।


सोने के सिंघासन बेठयो,
श्याम धनी मुस्कावे जी,
मोरछडी ले हाथया माही,
लागे म्हाने प्यारो जी,
बैठेयो है दरबार लगा के,
दुखडो दूर भगावे जी,
थारी मोरछड़ी को जादू,
ईब तो श्याम दिखाओ जी,
मेरी नैया मझदार,
विक्की का थे पालन हार,
बनके माझी थे पार लगाओ,
बनके माझी ते पार लगाओ जी।।

Singer Tulsi Goyal

Download PDF (थाने काजलियों बना ल्यूं म्हारे नैना में रमा ल्यूं )

Download the PDF of song ‘Thane Kajaliyo Bana Lyu Mhare Naina Me Rama Lyu ‘.

Download PDF: थाने काजलियों बना ल्यूं म्हारे नैना में रमा ल्यूं

Thane Kajaliyo Bana Lyu Mhare Naina Me Rama Lyu Lyrics (English Transliteration)

thAne kAjaliyoM banA lyUM,
mhAre nainA meM ramA lyUM|

thAne dekha dekha ke bAbA,
mana mhAre harShAyo jI,
chA.Nda sI surata thArI bAbA,
i pe vArI jAU jI.
thAre darsha ne manaDo tarase,
aba to darsha dikhAo jI,
jada se mhAre nayana meM basa gae,
nIMda kiyA phira AvelI,
thAne kAjaliyoM banA lyUM,
mhAre nainA meM ramA lyUM,
shyAma palakAM meM baMda kara rAkhUM jI,
shyAma palakAM meM baMda kara rAkhUM jI||


shIsha pe thAre mukuTa virAje,
kAna maiM kuMDala sAje jI,
naina nashIle shyAma dhanI ke,
banADo so yo lAge jI,
gala thAre phUlAM rI mAlA,
sira para kalagI sAje jI
tana thAre kesariyo bAgo,
mukhaDa़oM chA.Nda so lAge jI,
thA sU lUna rAI vAru,
thArI naja़ra utArU,
shyAma parade meM baMda kara rAkhU jI
shyAma parade me baMda kara rAkhU jI||


sone ke siMghAsana beThayo,
shyAma dhanI muskAve jI,
moraChaDI le hAthayA mAhI,
lAge mhAne pyAro jI,
baiTheyo hai darabAra lagA ke,
dukhaDo dUra bhagAve jI,
thArI moraChaDa़I ko jAdU,
Iba to shyAma dikhAo jI,
merI naiyA majhadAra,
vikkI kA the pAlana hAra,
banake mAjhI the pAra lagAo,
banake mAjhI te pAra lagAo jI||

Singer Tulsi Goyal

थाने काजलियों बना ल्यूं म्हारे नैना में रमा ल्यूं Video

थाने काजलियों बना ल्यूं म्हारे नैना में रमा ल्यूं Video

Browse all bhajans by Tulsi Goyal

Browse Temples in India