थारा धर्म हिन्दूओं बह ज्यागा मेरी आंख्यां के पानी में Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs
थारा धर्म हिन्दूओं बह ज्यागा मेरी आंख्यां के पानी में Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

थारा धर्म हिन्दूओं बह ज्यागा मेरी आंख्यां के पानी में लिरिक्स

Thara Dharm Hinduo Bah Jyaga Meri Ankhya Ke Pani Me

थारा धर्म हिन्दूओं बह ज्यागा मेरी आंख्यां के पानी में लिरिक्स (हिन्दी)

थारा धर्म हिन्दूओं बह ज्यागा,
मेरी आंख्यां के पानी में।।


कदे पूजें थे घर घर में,
आज पड़ग्या फर्क कदर में,
देई बणा बख्त अन्यायी ने,
दर दर ठोकर खाणी में,
थारां धर्म हिन्दूओं बह ज्यागा,
मेरी आंख्यां के पानी में।।


स्वार्थ में डूबते जारे,
संस्कार भूलगे सारे,
कदे करके सेवा देख लियो,
सूं कितनी कल्याणी में,
थारां धर्म हिन्दूओं बह ज्यागा,
मेरी आंख्यां के पानी में।।


सुणो कृष्ण जी के प्यारों,
ना मान गऊ का मारो,
उस कृष्ण जी गिरधारी ने,
खूद अपनी मां जाणी में,
थारां धर्म हिन्दूओं बह ज्यागा,
मेरी आंख्यां के पानी में।।


गुरु ओमप्रकाश समझावै,
प्रचार गऊ का चाहवै,
कागसरिए आनंद न्यारा सै,
तेरी कोयल सी बाणी में,
थारां धर्म हिन्दूओं बह ज्यागा,
मेरी आंख्यां के पानी में।।


थारा धर्म हिन्दूओं बह ज्यागा,
मेरी आंख्यां के पानी में।।

गायक / लेखक / प्रेषक
रामधन गोस्वामी
9991051392

Download PDF (थारा धर्म हिन्दूओं बह ज्यागा मेरी आंख्यां के पानी में)

Download the PDF of song ‘Thara Dharm Hinduo Bah Jyaga Meri Ankhya Ke Pani Me ‘.

Download PDF: थारा धर्म हिन्दूओं बह ज्यागा मेरी आंख्यां के पानी में

Thara Dharm Hinduo Bah Jyaga Meri Ankhya Ke Pani Me Lyrics (English Transliteration)

thArA dharma hindUoM baha jyAgA,
merI AMkhyAM ke pAnI meM||


kade pUjeM the ghara ghara meM,
Aja paDa़gyA pharka kadara meM,
deI baNA bakhta anyAyI ne,
dara dara Thokara khANI meM,
thArAM dharma hindUoM baha jyAgA,
merI AMkhyAM ke pAnI meM||


svArtha meM DUbate jAre,
saMskAra bhUlage sAre,
kade karake sevA dekha liyo,
sUM kitanI kalyANI meM,
thArAM dharma hindUoM baha jyAgA,
merI AMkhyAM ke pAnI meM||


suNo kRRiShNa jI ke pyAroM,
nA mAna gaU kA mAro,
usa kRRiShNa jI giradhArI ne,
khUda apanI mAM jANI meM,
thArAM dharma hindUoM baha jyAgA,
merI AMkhyAM ke pAnI meM||


guru omaprakAsha samajhAvai,
prachAra gaU kA chAhavai,
kAgasarie AnaMda nyArA sai,
terI koyala sI bANI meM,
thArAM dharma hindUoM baha jyAgA,
merI AMkhyAM ke pAnI meM||


thArA dharma hindUoM baha jyAgA,
merI AMkhyAM ke pAnI meM||

gAyaka / lekhaka / preShaka
rAmadhana gosvAmI
9991051392

थारा धर्म हिन्दूओं बह ज्यागा मेरी आंख्यां के पानी में Video

थारा धर्म हिन्दूओं बह ज्यागा मेरी आंख्यां के पानी में Video

Browse Temples in India