थारे म्हारे प्रेमी की या डोरी नही टूटे भजन Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs
थारे म्हारे प्रेमी की या डोरी नही टूटे भजन Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

थारे म्हारे प्रेमी की या डोरी नही टूटे भजन लिरिक्स

Thare Mhare Prem Ki Ya Dori Nahi Tute

थारे म्हारे प्रेमी की या डोरी नही टूटे भजन लिरिक्स (हिन्दी)

थारे म्हारे प्रेमी की या,
डोरी नही टूटे,
म्हारा श्याम धणी,
म्हारी सांसा री लड़ी,
थारे हाथां में, हाथां में,
चरणा री चाकरी की,
सेवा नहीं छूटे,
म्हारा श्याम धणी,
म्हारी सांसा री लड़ी,
थारे हाथां में, हाथां में।।

तर्ज कौन दिशा में।


नैणा रो दिवड़ो है जलायो,
भाव भरी मनुहार है,
हिवड़े माहि थारो रूप समायो,
थारी करा जयकार है,
चरण शरण म्हाने दे द्यो बाबा,
चरण शरण म्हाने दे द्यो बाबा,
विनती बारम्बार है,
चाहो जईया राखो,
थारो साथ नहीं छूटे,
म्हारा श्याम धणी,
म्हारी सांसा री लड़ी,
थारे हाथां में, हाथां में।।


भक्ता की विनती पे ओ बाबा,
कर ल्यो थोड़ो विचार जी,
झोली म्हारी खाली पड़ी है,
भर द्यो लखदातार जी,
मौज उड़ावा मैं थारी दया से,
मौज उड़ावा मैं थारी दया से,
थे हो पालनहार जी,
म्हासु कदे भी यो,
दरबार नहीं छूटे,
म्हारा श्याम धणी,
म्हारी सांसा री लड़ी,
थारे हाथां में, हाथां में।।


थारे म्हारे प्रेमी की या,
डोरी नही टूटे,
म्हारा श्याम धणी,
म्हारी सांसा री लड़ी,
थारे हाथां में, हाथां में,
चरणा री चाकरी की,
सेवा नहीं छूटे,
म्हारा श्याम धणी,
म्हारी सांसा री लड़ी,
थारे हाथां में, हाथां में।।

स्वर सुरभि चतुर्वेदी।

Download PDF (थारे म्हारे प्रेमी की या डोरी नही टूटे भजन )

Download the PDF of song ‘Thare Mhare Prem Ki Ya Dori Nahi Tute ‘.

Download PDF: थारे म्हारे प्रेमी की या डोरी नही टूटे भजन

Thare Mhare Prem Ki Ya Dori Nahi Tute Lyrics (English Transliteration)

thAre mhAre premI kI yA,
DorI nahI TUTe,
mhArA shyAma dhaNI,
mhArI sAMsA rI laड़I,
thAre hAthAM meM, hAthAM meM,
charaNA rI chAkarI kI,
sevA nahIM ChUTe,
mhArA shyAma dhaNI,
mhArI sAMsA rI laड़I,
thAre hAthAM meM, hAthAM meM||

tarja kauna dishA meM|


naiNA ro divaड़o hai jalAyo,
bhAva bharI manuhAra hai,
hivaड़e mAhi thAro rUpa samAyo,
thArI karA jayakAra hai,
charaNa sharaNa mhAne de dyo bAbA,
charaNa sharaNa mhAne de dyo bAbA,
vinatI bArambAra hai,
chAho jaIyA rAkho,
thAro sAtha nahIM ChUTe,
mhArA shyAma dhaNI,
mhArI sAMsA rI laड़I,
thAre hAthAM meM, hAthAM meM||


bhaktA kI vinatI pe o bAbA,
kara lyo thoड़o vichAra jI,
jholI mhArI khAlI paड़I hai,
bhara dyo lakhadAtAra jI,
mauja uड़AvA maiM thArI dayA se,
mauja uड़AvA maiM thArI dayA se,
the ho pAlanahAra jI,
mhAsu kade bhI yo,
darabAra nahIM ChUTe,
mhArA shyAma dhaNI,
mhArI sAMsA rI laड़I,
thAre hAthAM meM, hAthAM meM||


thAre mhAre premI kI yA,
DorI nahI TUTe,
mhArA shyAma dhaNI,
mhArI sAMsA rI laड़I,
thAre hAthAM meM, hAthAM meM,
charaNA rI chAkarI kI,
sevA nahIM ChUTe,
mhArA shyAma dhaNI,
mhArI sAMsA rI laड़I,
thAre hAthAM meM, hAthAM meM||

svara surabhi chaturvedI|

थारे म्हारे प्रेमी की या डोरी नही टूटे भजन Video

थारे म्हारे प्रेमी की या डोरी नही टूटे भजन Video

Browse all bhajans by Surbhi Chaturvedi

Browse Temples in India