थारी नगरी में साँवरिया नाँचू दोनू आँख्या मीच Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs
थारी नगरी में साँवरिया नाँचू दोनू आँख्या मीच Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

थारी नगरी में साँवरिया नाँचू दोनू आँख्या मीच लिरिक्स

Thari Nagri Me Sawariya Nachu Dono Aankhya Mich

थारी नगरी में साँवरिया नाँचू दोनू आँख्या मीच लिरिक्स (हिन्दी)

थारी नगरी में साँवरिया,
नाँचू दोनू आँख्या मीच,
ओ दोनू आँख्या मीच,
साँवरा दोनू आँख्या मीच,
थारी नगरी में साँवरिया,
नाँचू दोनू आँख्या मीच।।


बिन दर्शन मनड़ो नहीं माने,
जी भर मायो म्हारो क्याने,
नैण नचावे छाने छाने,
अण समझी मैं लई रे कन्हैया,
बेल प्रीत की सींच।
ओ थारी नगरी मे साँवरिया,
नाँचू दोनू आँख्या मीच।।


थारे से भीतर लो मिलग्यो,
चाण चुकी चुपके स हिलग्यो,
लटक देख मेरो मन खिलग्यो,
घणी दूर से आयो हूँ प्रभु,
क्यां की खिंचम खींच।
ओ थारी नगरी मे साँवरिया,
नाँचू दोनू आँख्या मीच।।


मैं नाचूं मेरो मनड़ो नाचे,
संसारी सब थाने जांचे,
रेख नसीबा की कुण बांचे,
सूरत सुहागण नाचे थारे,
मन्दिरियाँ के बीच।
थारी नगरी मे साँवरिया,
नाँचू दोनू आँख्या मीच।।


श्याम बहादुर थे मनगरिया,
शिव के तो थारा ही जरिया,
याँदा में दोऊं नैना झरिया,
मोड़ घणां बैकुंठ सांकड़ी,
मांची भिचम भीच।
ओ थारी नगरी मे साँवरिया,
नाँचू दोनू आँख्या मीच।।


थारी नगरी में साँवरिया,
नाँचू दोनू आँख्या मीच,
ओ दोनू आँख्या मीच,
साँवरा दोनू आँख्या मीच,
थारी नगरी में साँवरिया,
नाँचू दोनू आँख्या मीच।।

Singer : Sanju Sharma
Sent By : Anant Goenka

Download PDF (थारी नगरी में साँवरिया नाँचू दोनू आँख्या मीच )

Download the PDF of song ‘Thari Nagri Me Sawariya Nachu Dono Aankhya Mich ‘.

Download PDF: थारी नगरी में साँवरिया नाँचू दोनू आँख्या मीच

Thari Nagri Me Sawariya Nachu Dono Aankhya Mich Lyrics (English Transliteration)

thArI nagarI meM sA.NvariyA,
nA.NchU donU A.NkhyA mIcha,
o donU A.NkhyA mIcha,
sA.NvarA donU A.NkhyA mIcha,
thArI nagarI meM sA.NvariyA,
nA.NchU donU A.NkhyA mIcha||

See also  मेरा श्याम आ जाता मुझे थामने भजन Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs


bina darshana manaड़o nahIM mAne,
jI bhara mAyo mhAro kyAne,
naiNa nachAve ChAne ChAne,
aNa samajhI maiM laI re kanhaiyA,
bela prIta kI sIMcha|
o thArI nagarI me sA.NvariyA,
nA.NchU donU A.NkhyA mIcha||


thAre se bhItara lo milagyo,
chANa chukI chupake sa hilagyo,
laTaka dekha mero mana khilagyo,
ghaNI dUra se Ayo hU.N prabhu,
kyAM kI khiMchama khIMcha|
o thArI nagarI me sA.NvariyA,
nA.NchU donU A.NkhyA mIcha||


maiM nAchUM mero manaड़o nAche,
saMsArI saba thAne jAMche,
rekha nasIbA kI kuNa bAMche,
sUrata suhAgaNa nAche thAre,
mandiriyA.N ke bIcha|
thArI nagarI me sA.NvariyA,
nA.NchU donU A.NkhyA mIcha||


shyAma bahAdura the managariyA,
shiva ke to thArA hI jariyA,
yA.NdA meM doUM nainA jhariyA,
moड़ ghaNAM baikuMTha sAMkaड़I,
mAMchI bhichama bhIcha|
o thArI nagarI me sA.NvariyA,
nA.NchU donU A.NkhyA mIcha||


thArI nagarI meM sA.NvariyA,
nA.NchU donU A.NkhyA mIcha,
o donU A.NkhyA mIcha,
sA.NvarA donU A.NkhyA mIcha,
thArI nagarI meM sA.NvariyA,
nA.NchU donU A.NkhyA mIcha||

Singer : Sanju Sharma
Sent By : Anant Goenka

थारी नगरी में साँवरिया नाँचू दोनू आँख्या मीच Video

थारी नगरी में साँवरिया नाँचू दोनू आँख्या मीच Video

Browse all bhajans by sanju sharma

Browse Temples in India