थे साँचा किशन मुरार सिरजन हार पीरजी उतारो म्हाने पेले पार Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs
थे साँचा किशन मुरार सिरजन हार पीरजी उतारो म्हाने पेले पार Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

थे साँचा किशन मुरार सिरजन हार पीरजी उतारो म्हाने पेले पार लिरिक्स

The Sancha Kishan Murar Sirjanhar

थे साँचा किशन मुरार सिरजन हार पीरजी उतारो म्हाने पेले पार लिरिक्स (हिन्दी)

थे साँचा किशन मुरार सिरजन हार,

दोहा हरजी कह हजूर ने,
सुणो नाथ निज भेण,
परालब्ध प्रभु मिले,
सतगुरु आदु सेण।
बड़ बगलों सू बिगड़े,
बांदर से बन राय,
हरजी कह घर कुसंगत बिगड़े,
भौम कपूता जाय।
चुगली गारा चोरटा,
करनी गारा कपूत,
हरजी के हर नाम बिना,
होवे जंगल का भूत।
चुगली गारा मत मरो,
थां बिना चुगली करसी कूण,
आपो आप गळ जावसी,
ज्यूँ पाणी में लूण।


थे साँचा किशन मुरार सिरजन हार,
पीरजी उतारो म्हाने पेले पार जी।।


जती सती में रामदेजी राजा रे,
किशन कला में हो किरतार हे।।


सत्यवादियों रा बाबा कौल राखिया,
बाचा दिया म्हाने किशन मुराड़ हे।।


देव कला में बाबो डाणु ने दलियो,
उजड़ भौम बसाई रे बाजार हे।।


लीले चढ़िया आप रामदे,
सुख पावे रे सगळो संसार हे।।


माही रे भादवे मेळो रे भरीजै,
दिसू ग्यारस भारो भार हे।।


दूरा देशा रा आवे थोरे जातरू,
सिंवरे जको री बाबा करजो सहाय हे।।


तीन लोक में तंवर तापिया,
आलम देव बड़ो दातार हे।।


सवाई जी कह म्हारो सुकृत शब्दों,
हक रो बिणज करो व्योपार हे।।


थे साचा किशन मुरार सिरजन हार,
पीरजी उतारो म्हाने पेले पार जी।।

प्रेषक रामेश्वर लाल पँवार।
आकाशवाणी सिंगर।
9785126052

Download PDF (थे साँचा किशन मुरार सिरजन हार पीरजी उतारो म्हाने पेले पार)

Download the PDF of song ‘The Sancha Kishan Murar Sirjanhar ‘.

Download PDF: थे साँचा किशन मुरार सिरजन हार पीरजी उतारो म्हाने पेले पार

The Sancha Kishan Murar Sirjanhar Lyrics (English Transliteration)

the sA.NchA kishana murAra sirajana hAra,

dohA harajI kaha hajUra ne,
suNo nAtha nija bheNa,
parAlabdha prabhu mile,
sataguru Adu seNa|
baड़ bagaloM sU bigaड़e,
bAMdara se bana rAya,
harajI kaha ghara kusaMgata bigaड़e,
bhauma kapUtA jAya|
chugalI gArA choraTA,
karanI gArA kapUta,
harajI ke hara nAma binA,
hove jaMgala kA bhUta|
chugalI gArA mata maro,
thAM binA chugalI karasI kUNa,
Apo Apa gaLa jAvasI,
jyU.N pANI meM lUNa|


the sA.NchA kishana murAra sirajana hAra,
pIrajI utAro mhAne pele pAra jI||


jatI satI meM rAmadejI rAjA re,
kishana kalA meM ho kiratAra he||


satyavAdiyoM rA bAbA kaula rAkhiyA,
bAchA diyA mhAne kishana murAड़ he||


deva kalA meM bAbo DANu ne daliyo,
ujaड़ bhauma basAI re bAjAra he||


lIle chaढ़iyA Apa rAmade,
sukha pAve re sagaLo saMsAra he||


mAhI re bhAdave meLo re bharIjai,
disU gyArasa bhAro bhAra he||


dUrA deshA rA Ave thore jAtarU,
siMvare jako rI bAbA karajo sahAya he||


tIna loka meM taMvara tApiyA,
Alama deva baड़o dAtAra he||


savAI jI kaha mhAro sukRRita shabdoM,
haka ro biNaja karo vyopAra he||


the sAchA kishana murAra sirajana hAra,
pIrajI utAro mhAne pele pAra jI||

preShaka rAmeshvara lAla pa.NvAra|
AkAshavANI siMgara|
9785126052

थे साँचा किशन मुरार सिरजन हार पीरजी उतारो म्हाने पेले पार Video

थे साँचा किशन मुरार सिरजन हार पीरजी उतारो म्हाने पेले पार Video

Browse all bhajans by mangidas ridamala sir

Browse Temples in India