Contents
टिकट जम्मू की लिरिक्स
ticket jammu ki katwai
टिकट जम्मू की लिरिक्स (हिन्दी)
टिकट हरयाणे तै मन्ने जम्मू की कटवाई
मैं धोकन जाउंगी मन्ने याद करे मेरी माई
सास मेरी जावे ससुर मेरा जावे
गैल मैं जावेगा मेरी सगी हे ननद का भाई
हलवा पूरी भोग बनाया संग सोलह सिंगार सजाया
किनारी गोटा ला मन्ने चुनरी लाल सजाई
खुश होज्या म्हारी देवी माई हो ज्यागी म्हारी मन की चाही
भवन पै जाउंगी मैं चढ़ कै कठिन चढ़ाई
आकै जगराता करवाऊं देवी दयाल शर्मा नै बुलाऊँ
हे मित्तल पै जाकै मन्ने माँ की भेंट लिखाई
Download PDF (टिकट जम्मू की)
टिकट जम्मू की
टिकट जम्मू की Lyrics Transliteration (English)
TikaTa harayANe tai manne jammU kI kaTavAI
maiM dhokana jAuMgI manne yAda kare merI mAI
sAsa merI jAve sasura merA jAve
gaila maiM jAvegA merI sagI he nanada kA bhAI
halavA pUrI bhoga banAyA saMga solaha siMgAra sajAyA
kinArI goTA lA manne chunarI lAla sajAI
khusha hojyA mhArI devI mAI ho jyAgI mhArI mana kI chAhI
bhavana pai jAuMgI maiM chaDha़ kai kaThina chaDha़AI
Akai jagarAtA karavAUM devI dayAla sharmA nai bulAU.N
he mittala pai jAkai manne mA.N kI bheMTa likhAI
टिकट जम्मू की Video
टिकट जम्मू की Video