तो म्हाने है फ़िक्र काह की | Lyrics, Video | Khatu Shaym Bhajans
तो म्हाने है फ़िक्र काह की | Lyrics, Video | Khatu Shaym Bhajans

तो म्हाने है फ़िक्र काह की लिरिक्स

to maahne hai fikar kaah ki

तो म्हाने है फ़िक्र काह की लिरिक्स (हिन्दी)

म्हारे सागी म्हारो खाटू वालो श्याम तो म्हाने है फ़िक्र काह की,
माहरे सिर पर सांवरिया रो हाथ तो म्हाने है फ़िक्र काह की,

लीले को असवारी है यो बाबो खाटू वालो,
तीन वान धारी बलकारी है माहरो रखवालो,
म्हारो ध्यान राखे बाबा दिन रात तो म्हाने है फ़िक्र क्या की,

शीश का दानी है दुनिया में लखदातार काहावे,
दीं दुखी और हारियो का हर दम साथ निभावे,
यो तो सदा ही बचावे महारी लाज,
तो म्हाने है फ़िक्र काह की,

मापे जब भी विपदा आवे महारो मन गबरावे,
माहरे सिर पे सवाल  अपनी मोर छड़ी लहरावे,
सारो संकट ही कट जावे हाथो हाथ,
तो म्हाने है फ़िक्र काह की,

सोनू ने तो छोड़ दी सारी झूठी दुनिया दारी,
श्याम धनि के हाथ में सौंपी सारी जिम्मेदारी
माहरो पालनहारों तिरलोकी को नाथ,
तो म्हाने है फ़िक्र काह की,

Download PDF (तो म्हाने है फ़िक्र काह की)

तो म्हाने है फ़िक्र काह की

Download PDF: तो म्हाने है फ़िक्र काह की

तो म्हाने है फ़िक्र काह की Lyrics Transliteration (English)

mhAre sAgI mhAro khATU vAlo shyAma to mhAne hai pha़ikra kAha kI,
mAhare sira para sAMvariyA ro hAtha to mhAne hai pha़ikra kAha kI,

lIle ko asavArI hai yo bAbo khATU vAlo,
tIna vAna dhArI balakArI hai mAharo rakhavAlo,
mhAro dhyAna rAkhe bAbA dina rAta to mhAne hai pha़ikra kyA kI,

shIsha kA dAnI hai duniyA meM lakhadAtAra kAhAve,
dIM dukhI aura hAriyo kA hara dama sAtha nibhAve,
yo to sadA hI bachAve mahArI lAja,
to mhAne hai pha़ikra kAha kI,

mApe jaba bhI vipadA Ave mahAro mana gabarAve,
mAhare sira pe savAla  apanI mora ChaDa़I laharAve,
sAro saMkaTa hI kaTa jAve hAtho hAtha,
to mhAne hai pha़ikra kAha kI,

sonU ne to ChoDa़ dI sArI jhUThI duniyA dArI,
shyAma dhani ke hAtha meM sauMpI sArI jimmedArI
mAharo pAlanahAroM tiralokI ko nAtha,
to mhAne hai pha़ikra kAha kI,

तो म्हाने है फ़िक्र काह की Video

तो म्हाने है फ़िक्र काह की Video

Browse all bhajans by pravesh sharma

Browse Temples in India