बहू भोले की लिरिक्स
bahu bhole ki
बहू भोले की लिरिक्स (हिन्दी)
तने छोडू नही भोले नाथ मेरी सब सखिया मने चिडावे से
भोटे की बहु बतावे से
तने राख रमा ली काया में दिए बाँध घुंगरू पाया में
तेरी आँख नशे में लाल घनी मने भोले नाथ बतावे से
भोटे की बहु बतावे से …….
मसेड मर्द मेरे घर पड़ गया भंग घोट घोट मेरा रंग चड गया
तू करके चलक क्यों करता रोला जब देखो भंग घुटावे से
भोटे की बहु बतावे से
गोरा बोलती न बात क्यों जिद पे अड़ी क्यों पीहर न जईये क्यों रुसी पड़ी
तू ले सखियों की और मेरी मैं सो सो फुट बतावे से
मने छोड़ बता कीथ जावे से
Download PDF (बहू भोले की)
बहू भोले की
बहू भोले की Lyrics Transliteration (English)
tane ChoDU nahI bhole nAtha merI saba sakhiyA mane chiDAve se
bhoTe kI bahu batAve se
tane rAkha ramA lI kAyA meM die bA.Ndha ghuMgarU pAyA meM
terI A.Nkha nashe meM lAla ghanI mane bhole nAtha batAve se
bhoTe kI bahu batAve se …….
maseDa marda mere ghara paDa़ gayA bhaMga ghoTa ghoTa merA raMga chaDa gayA
tU karake chalaka kyoM karatA rolA jaba dekho bhaMga ghuTAve se
bhoTe kI bahu batAve se
gorA bolatI na bAta kyoM jida pe aDa़I kyoM pIhara na jaIye kyoM rusI paDa़I
tU le sakhiyoM kI aura merI maiM so so phuTa batAve se
mane ChoDa़ batA kItha jAve se
बहू भोले की Video
बहू भोले की Video
Song – Bahu Bhole Ki ( Audio )
Singer – Sonu Sharma Jalalpuriya & Kavita Shobu
Artist – Anjali Raghav
Music – Sunil Hooda Panipat
Label – Mor Music Company (7053190079)
Audio Studio – Mor Music Audio Recording Studio
Production House – Mor Digital Recording