फोड़ के मटकी मेरी तने सारी दही बखेरी | Lyrics, Video | Krishna Bhajans
फोड़ के मटकी मेरी तने सारी दही बखेरी | Lyrics, Video | Krishna Bhajans

फोड़ के मटकी मेरी तने सारी दही बखेरी लिरिक्स

fod ke matki meri tane saari sahi bakheri

फोड़ के मटकी मेरी तने सारी दही बखेरी लिरिक्स (हिन्दी)

फोड़ के मटकी मेरी तने सारी दही बखेरी
आज यशोदा माँ से मैं करू शिकायत तेरी

आती जाती ने सतावे लाज शरण तने कदे न आवे,
डाले जा से गेरी मैं करू शिकायत तेरी
फोड़ के मटकी मेरी तने सारी दही बखेरी

रोज का मेरा आना जाना छेड़न का तने चाहिए बहाना
जान मरण में मेरी मैं करू शिकायत तेरी
फोड़ के मटकी मेरी तने सारी दही बखेरी

फौजी सुरेश लिखे गा तू जब
आ रेहा इक बाल ने अन्दन
कलम चले जा तेरी मैं करू शिकायत तेरी
फोड़ के मटकी मेरी तने सारी दही बखेरी

Download PDF (फोड़ के मटकी मेरी तने सारी दही बखेरी)

फोड़ के मटकी मेरी तने सारी दही बखेरी

Download PDF: फोड़ के मटकी मेरी तने सारी दही बखेरी

फोड़ के मटकी मेरी तने सारी दही बखेरी Lyrics Transliteration (English)

phoDa़ ke maTakI merI tane sArI dahI bakherI
Aja yashodA mA.N se maiM karU shikAyata terI

AtI jAtI ne satAve lAja sharaNa tane kade na Ave,
DAle jA se gerI maiM karU shikAyata terI
phoDa़ ke maTakI merI tane sArI dahI bakherI

roja kA merA AnA jAnA CheDa़na kA tane chAhie bahAnA
jAna maraNa meM merI maiM karU shikAyata terI
phoDa़ ke maTakI merI tane sArI dahI bakherI

phaujI suresha likhe gA tU jaba
A rehA ika bAla ne andana
kalama chale jA terI maiM karU shikAyata terI
phoDa़ ke maTakI merI tane sArI dahI bakherI

See also  आई पूनम की रात बड़े भागन से शरद पूर्णिमा भजन Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

फोड़ के मटकी मेरी तने सारी दही बखेरी Video

फोड़ के मटकी मेरी तने सारी दही बखेरी Video

Browse Temples in India