हरि तुम बहुत अनुग्रह कीन्हों | Lyrics, Video | Vishnu Bhajans
हरि तुम बहुत अनुग्रह कीन्हों | Lyrics, Video | Vishnu Bhajans

हरि तुम बहुत अनुग्रह कीन्हों लिरिक्स

hari tum bahut anugrah kinhaun

हरि तुम बहुत अनुग्रह कीन्हों लिरिक्स (हिन्दी)

हरि तुम बहुत अनुग्रह कीन्हों
साधन धाम बिबुध दुर्लभ तनु मोहि कृपा कर दीन्हों

कोटिहुँ मुख कह जात न प्रभु के एक-एक उपकार
तदपि नाथ कछु और माँगिहौं दीजे परम उदार

विषय बारि मन मीन भिन्न नहीं होत कबहु पल एक
ताते सहौं विपति अति दारुण जनमत जोनि अनेक

कृपा डोर बनसी पद अंकुश परम प्रेम मृत्यु चारो
एहि बिधि बेधि हरहु मेरो दुख कौतुक नाम तिहारो

है श्रुति विदित उपाय सकल सुर केहि केहि दीन निहोरै
तुलसीदास यहि जीव मोह रजु जेहि बाँध्यौ सोई छोरै

Download PDF (हरि तुम बहुत अनुग्रह कीन्हों)

हरि तुम बहुत अनुग्रह कीन्हों

Download PDF: हरि तुम बहुत अनुग्रह कीन्हों

हरि तुम बहुत अनुग्रह कीन्हों Lyrics Transliteration (English)

hari tuma bahuta anugraha kInhoM
sAdhana dhAma bibudha durlabha tanu mohi kRRipA kara dInhoM

koTihu.N mukha kaha jAta na prabhu ke eka-eka upakAra
tadapi nAtha kaChu aura mA.NgihauM dIje parama udAra

viShaya bAri mana mIna bhinna nahIM hota kabahu pala eka
tAte sahauM vipati ati dAruNa janamata joni aneka

kRRipA Dora banasI pada aMkusha parama prema mRRityu chAro
ehi bidhi bedhi harahu mero dukha kautuka nAma tihAro

hai shruti vidita upAya sakala sura kehi kehi dIna nihorai
tulasIdAsa yahi jIva moha raju jehi bA.Ndhyau soI Chorai

हरि तुम बहुत अनुग्रह कीन्हों Video

हरि तुम बहुत अनुग्रह कीन्हों Video

Browse Temples in India