माहरी कानी देख थारो दास पुराणों सु, मैं थारो ही दीवाना हु, Lyrics

mahri kani dekh tharo dass purano su main tharo hi diwana hu

माहरी कानी देख थारो दास पुराणों सु, मैं थारो ही दीवाना हु, Lyrics in Hindi

माहरी कानी देख थारो दास पुराणों सु,
मैं थारो ही दीवाना हु,

दरबार में तुम्हारे कब से खड़ा हु श्याम,
नजर क्यों फेर रहो,किरपा के अमृत से नेहलाओ सांवरिया,
भगत तहरो तरस रहो,छलिया जादूघर ताहने खूब पहचानू सु,
माहरी कानी देख………

लेले परीक्षा तू अपने भगत की श्याम,ना हारे दास तेरा,
तू देखता सब को ना देखता मुजको बता अपराध मेरा,
आज ना हटू बात अपनी मनाई सु,छलिया जादूघर ताहने खूब पहचानू सु,

Download PDF (माहरी कानी देख थारो दास पुराणों सु मैं थारो ही दीवाना हु, Bhajans Bhakti Songs)

माहरी कानी देख थारो दास पुराणों सु मैं थारो ही दीवाना हु, Bhajans Bhakti Songs

Download PDF: माहरी कानी देख थारो दास पुराणों सु मैं थारो ही दीवाना हु, Lyrics Bhajans Bhakti Songs

माहरी कानी देख थारो दास पुराणों सु, मैं थारो ही दीवाना हु, Lyrics Transliteration (English)

maaharee kaanee dekh thaaro daas puraanon su,
main thaaro hee deevaana hu,

darabaar mein tumhaare kab se khada hu shyaam,
najar kyon pher raho,kirapa ke amrt se nehalao saanvariya,
bhagat taharo taras raho,chhaliya jaadooghar taahane khoob pahachaanoo su,
maaharee kaanee dekh………

lele pareeksha too apane bhagat kee shyaam,na haare daas tera,
too dekhata sab ko na dekhata mujako bata aparaadh mera,
aaj na hatoo baat apanee manaee su,chhaliya jaadooghar taahane khoob pahachaanoo su,

माहरी कानी देख थारो दास पुराणों सु, मैं थारो ही दीवाना हु, Video

माहरी कानी देख थारो दास पुराणों सु, मैं थारो ही दीवाना हु, Video

Browse Temples in India