नाथ का चिमटा बाजे री सुन बाच्छल थारे बाग में Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs
नाथ का चिमटा बाजे री सुन बाच्छल थारे बाग में Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

मन्ने कई बे अलख जगाई री तू करती नही सुनाई री लिरिक्स

Manne Kai Be Alakh Jagai Ri Gorakhnath Bhajan

मन्ने कई बे अलख जगाई री तू करती नही सुनाई री लिरिक्स (हिन्दी)

मन्ने कई बे अलख जगाई री,
तू करती नही सुनाई री,
हे री योगी खड़ा द्वारे पे,
मेरे भिक्षा घालो माई री।।


हो अलख जगाना भिक्षा लाना,
यो स माई कर्म मेरा,
घर आये का मान राखना,
यो स माई धर्म तेरे,
कुछ करले धर्म कमाई री,
होवे बरकत थारे समाई री,
हे री योगी खड़ा द्वारे पे,
मेरे भिक्षा घालो माई री।।


हो मुँह क्यूँ फेर लिया माई तन्ने,
सुनके ने आवाज मेरी,
गुरु आदेश निभा जाऊं ए,
रखले माई लाज मेरी,
मेरी करदे दया भलाई री,
मैं गाउँ थारी बधाई री,
हे री योगी खड़ा द्वारे पे,
मेरे भिक्षा घालो माई री।।


हो जब तक भिक्षा नही मिलेगी,
तेरे ते नही जाऊंगा,
तन्ने भिक्षा की नाटी तो मैं,
जित्ते जी मर जाऊंगा,
मन्ने बहोत ए आस लगाई री,
इब करदे मन की चाही री,
हे री योगी खड़ा द्वारे पे,
मेरे भिक्षा घालो माई री।।


मन्ने कई बे अलख जगाई री,
तू करती नही सुनाई री,
हे री योगी खड़ा द्वारे पे,
मेरे भिक्षा घालो माई री।।

गायक सुमित कलानौरिया।
प्रेषक शिवांगिनी ठाकुर।
8800892539

Download PDF (मन्ने कई बे अलख जगाई री तू करती नही सुनाई री )

Download the PDF of song ‘Manne Kai Be Alakh Jagai Ri Gorakhnath Bhajan ‘.

Download PDF: मन्ने कई बे अलख जगाई री तू करती नही सुनाई री

Manne Kai Be Alakh Jagai Ri Gorakhnath Bhajan Lyrics (English Transliteration)

manne kaI be alakha jagAI rI,
tU karatI nahI sunAI rI,
he rI yogI khaड़A dvAre pe,
mere bhikShA ghAlo mAI rI||


ho alakha jagAnA bhikShA lAnA,
yo sa mAI karma merA,
ghara Aye kA mAna rAkhanA,
yo sa mAI dharma tere,
kuCha karale dharma kamAI rI,
hove barakata thAre samAI rI,
he rI yogI khaड़A dvAre pe,
mere bhikShA ghAlo mAI rI||


ho mu.Nha kyU.N phera liyA mAI tanne,
sunake ne AvAja merI,
guru Adesha nibhA jAUM e,
rakhale mAI lAja merI,
merI karade dayA bhalAI rI,
maiM gAu.N thArI badhAI rI,
he rI yogI khaड़A dvAre pe,
mere bhikShA ghAlo mAI rI||


ho jaba taka bhikShA nahI milegI,
tere te nahI jAUMgA,
tanne bhikShA kI nATI to maiM,
jitte jI mara jAUMgA,
manne bahota e Asa lagAI rI,
iba karade mana kI chAhI rI,
he rI yogI khaड़A dvAre pe,
mere bhikShA ghAlo mAI rI||


manne kaI be alakha jagAI rI,
tU karatI nahI sunAI rI,
he rI yogI khaड़A dvAre pe,
mere bhikShA ghAlo mAI rI||

gAyaka sumita kalAnauriyA|
preShaka shivAMginI ThAkura|
8800892539

मन्ने कई बे अलख जगाई री तू करती नही सुनाई री Video

मन्ने कई बे अलख जगाई री तू करती नही सुनाई री Video

Browse Temples in India