मरघट आली खोल दिए री मेरे पित्र बँधे पड़े सं Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs
मरघट आली खोल दिए री मेरे पित्र बँधे पड़े सं Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

मरघट आली खोल दिए री मेरे पित्र बँधे पड़े सं लिरिक्स

Marghat Aali Khol Diye Ri Mere Pittar

मरघट आली खोल दिए री मेरे पित्र बँधे पड़े सं लिरिक्स (हिन्दी)

मरघट आली खोल दिए री,
मेरे पित्र बँधे पड़े सं।।


थान बणाया जोत जगाई,
पित्र दिए दिखाई ना,
घोड़े आले बिना कालका,
मेरी होवः मनचहाई ना,
माँ मन्नै कितणे बोल दिए,
री मेरे पित्र बँधे पड़े सं,
मरघट आली खोल दिये री,
मेरे पित्र बँधे पड़े सं।।


दुनिया कैसा पित्र काली,
लागया कोनया हाथ मेरे,
परछाई तक दिखया करती,
हरदम रह था साथ मेरे,
मरघट आली खोल दिये री,
मेरे पित्र बँधे पड़े सं।।


पित्र बिन घर सुना हो,
भुता को हो डेरा री,
खोल दिए मेरे पित्र काली,
गुण भुलूं ना तेरा री,
मरघट आली खोल दिये री,
मेरे पित्र बँधे पड़े सं।।


लग री आस तेरे में काली,
संकट सारा दुर करो,
भजना में तेरी लाऊँ हाजरी,
माँ काली मंजुर करो,
मरघट आली खोल दिये री,
मेरे पित्र बँधे पड़े सं।।


जै तन्नै पित्र ना खोले त,
मोटा हो बिघन मईया,
अशोक भक्त भी के करलेगा,
काम करः ना गण मईया,
मरघट आली खोल दिये री,
मेरे पित्र बँधे पड़े सं।।


मरघट आली खोल दिए री,
मेरे पित्र बँधे पड़े सं।।

भजन प्रेषक – राकेश कुमार जी,
खरक जाटान(रोहतक)
( 9992976579 )

Download PDF (मरघट आली खोल दिए री मेरे पित्र बँधे पड़े सं)

Download the PDF of song ‘Marghat Aali Khol Diye Ri Mere Pittar ‘.

Download PDF: मरघट आली खोल दिए री मेरे पित्र बँधे पड़े सं

Marghat Aali Khol Diye Ri Mere Pittar Lyrics (English Transliteration)

maraghaTa AlI khola die rI,
mere pitra ba.Ndhe paड़e saM||


thAna baNAyA jota jagAI,
pitra die dikhAI nA,
ghoड़e Ale binA kAlakA,
merI hovaH manachahAI nA,
mA.N mannai kitaNe bola die,
rI mere pitra ba.Ndhe paड़e saM,
maraghaTa AlI khola diye rI,
mere pitra ba.Ndhe paड़e saM||


duniyA kaisA pitra kAlI,
lAgayA konayA hAtha mere,
paraChAI taka dikhayA karatI,
haradama raha thA sAtha mere,
maraghaTa AlI khola diye rI,
mere pitra ba.Ndhe paड़e saM||


pitra bina ghara sunA ho,
bhutA ko ho DerA rI,
khola die mere pitra kAlI,
guNa bhulUM nA terA rI,
maraghaTa AlI khola diye rI,
mere pitra ba.Ndhe paड़e saM||


laga rI Asa tere meM kAlI,
saMkaTa sArA dura karo,
bhajanA meM terI lAU.N hAjarI,
mA.N kAlI maMjura karo,
maraghaTa AlI khola diye rI,
mere pitra ba.Ndhe paड़e saM||


jai tannai pitra nA khole ta,
moTA ho bighana maIyA,
ashoka bhakta bhI ke karalegA,
kAma karaH nA gaNa maIyA,
maraghaTa AlI khola diye rI,
mere pitra ba.Ndhe paड़e saM||


maraghaTa AlI khola die rI,
mere pitra ba.Ndhe paड़e saM||

bhajana preShaka – rAkesha kumAra jI,
kharaka jATAna(rohataka)
( 9992976579 )

मरघट आली खोल दिए री मेरे पित्र बँधे पड़े सं Video

मरघट आली खोल दिए री मेरे पित्र बँधे पड़े सं Video

Browse all bhajans by Pawan Dahiya

Browse Temples in India