मेरो मन अनत कहाँ सुख पावे जैसे उड़ी जहाज को पंछी,पुनि जहाज पे आवे Lyrics

mero man anat kahan sukh pave

मेरो मन अनत कहाँ सुख पावे जैसे उड़ी जहाज को पंछी,पुनि जहाज पे आवे Lyrics in Hindi

मेरो मन अनत कहाँ सुख पावे
जैसे उड़ी जहाज को पंछी,पुनि जहाज पे आवे
मेरो मन अनत कहाँ..अनत कहाँ सुख पावे

कमल नयन कौ छाड़ि महातम
और देव को ध्यावे
परम गंग को छाड़ि पिया सौ
दुर्मति कूप खनावे
मेरो मन अनत कहाँ..अनत कहाँ सुख पावे

जिहि मधुकर अम्बुज रस चाख्यो
क्यूं करील फल भावे
सूरदास प्रभु कामधेनु तजि छेरी कौन दुहावै
मेरो मन अनत कहाँ..अनत कहाँ सुख पावे

Download PDF (मेरो मन अनत कहाँ सुख पावे जैसे उड़ी जहाज को पंछी,पुनि जहाज पे आवे Bhajans Bhakti Songs)

मेरो मन अनत कहाँ सुख पावे जैसे उड़ी जहाज को पंछी,पुनि जहाज पे आवे Bhajans Bhakti Songs

Download PDF: मेरो मन अनत कहाँ सुख पावे जैसे उड़ी जहाज को पंछी,पुनि जहाज पे आवे Lyrics Bhajans Bhakti Songs

मेरो मन अनत कहाँ सुख पावे जैसे उड़ी जहाज को पंछी,पुनि जहाज पे आवे Lyrics Transliteration (English)

mero man anat kahaan sukh paave
jaise udee jahaaj ko panchhee,puni jahaaj pe aave
mero man anat kahaan..anat kahaan sukh paave

kamal nayan kau chhaadi mahaatam
aur dev ko dhyaave
param gang ko chhaadi piya sau
durmati koop khanaave
mero man anat kahaan..anat kahaan sukh paave

jihi madhukar ambuj ras chaakhyo
kyoon kareel phal bhaave
sooradaas prabhu kaamadhenu taji chheree kaun duhaavai
mero man anat kahaan..anat kahaan sukh paave

मेरो मन अनत कहाँ सुख पावे जैसे उड़ी जहाज को पंछी,पुनि जहाज पे आवे Video

मेरो मन अनत कहाँ सुख पावे जैसे उड़ी जहाज को पंछी,पुनि जहाज पे आवे Video

Browse Temples in India