मोर छड़ी थारा हाथा में हीरो चमके माथा में भजन Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs
मोर छड़ी थारा हाथा में हीरो चमके माथा में भजन Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

मोर छड़ी थारा हाथा में हीरो चमके माथा में भजन लिरिक्स

Mor Chadi Thare Hatha Me Hiro Chamke Matha Me

मोर छड़ी थारा हाथा में हीरो चमके माथा में भजन लिरिक्स (हिन्दी)

मोर छड़ी थारा हाथा में,
हीरो चमके माथा में,
थारे गल फुला रो हार,
बाबा श्याम धणी।।

तर्ज मेहंदी रची म्हारा हाथा में।


नाम सुण्यो है जद से थारो,
नींदडली नहीं आंख्या में,
बड़ी दूर से चलकर आयो,
द्यो दर्शन थारा भक्ता ने,
द्यो दर्शन थारा भक्ता ने,
आंसू भरया म्हारी आंख्या में,
नैया है भव सागर में,
म्हारी नैया पार लगा दो,
बाबा श्याम धणी,
थारे गल फुला रो हार,
बाबा श्याम धणी।।


एक सहारो तेरो बाबा,
म्हणे क्यूँ तरसावे है,
कद से थारी टेर लगावा,
क्यों ना दर्श दिखावे है,
क्यों ना दर्श दिखावे है,
गले लगा तेरे टाबर ने,
राह दिखा तू भूल्या ने,
अब सुनले तू लखदातार,
बाबा श्याम धणी,
थारे गल फुला रो हार,
बाबा श्याम धणी।।


मैं तो सुणी हाँ बाबा थारी,
महिमा अपरम्पार घणी,
क्यों तरसावे बाबा जी,
थारे टाबरिया ने आस घणी,
थारे टाबरिया ने आस घणी,
गुण गांवा दिन राता ने,
भूल गया सब कामा ने,
सब नैया पार लगाओ,
बाबा श्याम धणी,
थारे गल फुला रो हार,
बाबा श्याम धणी।।


काशीराम कहे श्याम बिहारी,
सब भक्ता नी टेर सुणो,
सब भक्ता के संग में बाबा,
म्हारे सिर पर हाथ धरो,
म्हारे सिर पर हाथ धरो,
भजन सुणावा मैं थाने,
दर्शन दे द्यो ते म्हाने,
ते भक्ति रा दातार,
बाबा श्याम धणी,
थारे गल फुला रो हार,
बाबा श्याम धणी।।


मोर छड़ी थारा हाथा में,
हीरो चमके माथा में,
थारे गल फुला रो हार,
बाबा श्याम धणी।।

Download PDF (मोर छड़ी थारा हाथा में हीरो चमके माथा में भजन )

Download the PDF of song ‘Mor Chadi Thare Hatha Me Hiro Chamke Matha Me ‘.

Download PDF: मोर छड़ी थारा हाथा में हीरो चमके माथा में भजन

Mor Chadi Thare Hatha Me Hiro Chamke Matha Me Lyrics (English Transliteration)

mora Chaड़I thArA hAthA meM,
hIro chamake mAthA meM,
thAre gala phulA ro hAra,
bAbA shyAma dhaNI||

tarja mehaMdI rachI mhArA hAthA meM|


nAma suNyo hai jada se thAro,
nIMdaDalI nahIM AMkhyA meM,
baड़I dUra se chalakara Ayo,
dyo darshana thArA bhaktA ne,
dyo darshana thArA bhaktA ne,
AMsU bharayA mhArI AMkhyA meM,
naiyA hai bhava sAgara meM,
mhArI naiyA pAra lagA do,
bAbA shyAma dhaNI,
thAre gala phulA ro hAra,
bAbA shyAma dhaNI||


eka sahAro tero bAbA,
mhaNe kyU.N tarasAve hai,
kada se thArI Tera lagAvA,
kyoM nA darsha dikhAve hai,
kyoM nA darsha dikhAve hai,
gale lagA tere TAbara ne,
rAha dikhA tU bhUlyA ne,
aba sunale tU lakhadAtAra,
bAbA shyAma dhaNI,
thAre gala phulA ro hAra,
bAbA shyAma dhaNI||


maiM to suNI hA.N bAbA thArI,
mahimA aparampAra ghaNI,
kyoM tarasAve bAbA jI,
thAre TAbariyA ne Asa ghaNI,
thAre TAbariyA ne Asa ghaNI,
guNa gAMvA dina rAtA ne,
bhUla gayA saba kAmA ne,
saba naiyA pAra lagAo,
bAbA shyAma dhaNI,
thAre gala phulA ro hAra,
bAbA shyAma dhaNI||


kAshIrAma kahe shyAma bihArI,
saba bhaktA nI Tera suNo,
saba bhaktA ke saMga meM bAbA,
mhAre sira para hAtha dharo,
mhAre sira para hAtha dharo,
bhajana suNAvA maiM thAne,
darshana de dyo te mhAne,
te bhakti rA dAtAra,
bAbA shyAma dhaNI,
thAre gala phulA ro hAra,
bAbA shyAma dhaNI||


mora Chaड़I thArA hAthA meM,
hIro chamake mAthA meM,
thAre gala phulA ro hAra,
bAbA shyAma dhaNI||

मोर छड़ी थारा हाथा में हीरो चमके माथा में भजन Video

मोर छड़ी थारा हाथा में हीरो चमके माथा में भजन Video

Browse Temples in India