मम्मी मैं भी कावड़ लाऊ हरिद्वार की राह में | Lyrics, Video | Shiv Bhajans
मम्मी मैं भी कावड़ लाऊ हरिद्वार की राह में | Lyrics, Video | Shiv Bhajans

मम्मी मैं भी कावड़ लाऊ हरिद्वार की राह में लिरिक्स

mummy main bhi kawad laau haridwaar ki raah me

मम्मी मैं भी कावड़ लाऊ हरिद्वार की राह में लिरिक्स (हिन्दी)

मम्मी मैं भी कावड़ लाऊ हरिद्वार की राह में,
बम बम भोले करता आउ सावन की फुहार में,

मम्मी तुम बापू से कह कर कावड़ मेरी मंगवा दो,
नंगे पाँव जाओ चंडी मनसा के दरबार में,
बम बम भोले करता आउ सावन की फुहार में,

सावन आवै मस्ती छावे छाई अजब बहार से,
मम्मी मैं भी छम छम नाचू बम बम की जय कार में,
बम बम भोले करता आउ सावन की फुहार में,

नील कंठ पर्वत के ऊपर भोले के नेहलाऊ मैं,
नागर मेरा मन न लागे तेरे इस संसार में ,
बम बम भोले करता आउ सावन की फुहार में,

Download PDF (मम्मी मैं भी कावड़ लाऊ हरिद्वार की राह में)

मम्मी मैं भी कावड़ लाऊ हरिद्वार की राह में

Download PDF: मम्मी मैं भी कावड़ लाऊ हरिद्वार की राह में

मम्मी मैं भी कावड़ लाऊ हरिद्वार की राह में Lyrics Transliteration (English)

mammI maiM bhI kAvaDa़ lAU haridvAra kI rAha meM,
bama bama bhole karatA Au sAvana kI phuhAra meM,

mammI tuma bApU se kaha kara kAvaDa़ merI maMgavA do,
naMge pA.Nva jAo chaMDI manasA ke darabAra meM,
bama bama bhole karatA Au sAvana kI phuhAra meM,

sAvana Avai mastI ChAve ChAI ajaba bahAra se,
mammI maiM bhI Chama Chama nAchU bama bama kI jaya kAra meM,
bama bama bhole karatA Au sAvana kI phuhAra meM,

nIla kaMTha parvata ke Upara bhole ke nehalAU maiM,
nAgara merA mana na lAge tere isa saMsAra meM ,
bama bama bhole karatA Au sAvana kI phuhAra meM,

See also  हे शिवाय हे गोरी नंदन | Lyrics, Video | Shiv Bhajans

मम्मी मैं भी कावड़ लाऊ हरिद्वार की राह में Video

मम्मी मैं भी कावड़ लाऊ हरिद्वार की राह में Video

Browse Temples in India