थारे झांझ नगाड़ा बाजे रे सालासर के मंदिर में हनुमान विराजे रे Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs
थारे झांझ नगाड़ा बाजे रे सालासर के मंदिर में हनुमान विराजे रे Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

थारे झांझ नगाड़ा बाजे रे सालासर के मंदिर में हनुमान विराजे रे लिरिक्स

Salasar Ke Mandir Me Hanuman Biraje Re

थारे झांझ नगाड़ा बाजे रे सालासर के मंदिर में हनुमान विराजे रे लिरिक्स (हिन्दी)

थारे झांझ नगाड़ा बाजे रे,
सालासर के मंदिर में,
हनुमान विराजे रे।।

तर्ज ढोला ढोल मजीरा बाजे रे।


भारत राजस्थान में जी,
सालासर है एक धाम,
सूरज स्वामी बण्यो देवरों,
महीमा अप्रमपार,
थारे लाल ध्वजा फहरावे रे,
सालासर के मंदिर में,
हनुमान विराजे रे।।


चैत्र सुदी पूनम को मेलो,
भीड़ लगे अति भारी,
नर नारी थारा दर्शन करने,
आवे बारी बारी,
बाबा अटके काज सवारे रे,
सालासर के मंदिर में,
हनुमान विराजे रे।।


राम दूत अंजनी के सुत का,
धरो हमेशा ध्यान,
मनीष भी चरणों का चाकर,
लाज रखो हनुमान,
बाबा बेड़ा पार लगादे रे,
सालासर के मंदिर में,
हनुमान विराजे रे।।


थारे झांझ नगाड़ा बाजे रे,
सालासर के मंदिर में,
हनुमान विराजे रे,
हनुमान विराजे रे,
बजरंग विराजे रे,
थारे झांझ नगाड़ा बाजे रे,
सालासर के मंदिर में,
हनुमान विराजे रे।।

Download PDF (थारे झांझ नगाड़ा बाजे रे सालासर के मंदिर में हनुमान विराजे रे)

Download the PDF of song ‘Salasar Ke Mandir Me Hanuman Biraje Re ‘.

Download PDF: थारे झांझ नगाड़ा बाजे रे सालासर के मंदिर में हनुमान विराजे रे

Salasar Ke Mandir Me Hanuman Biraje Re Lyrics (English Transliteration)

thAre jhAMjha nagADa़A bAje re,
sAlAsara ke maMdira meM,
hanumAna virAje re||

tarja DholA Dhola majIrA bAje re|


bhArata rAjasthAna meM jI,
sAlAsara hai eka dhAma,
sUraja svAmI baNyo devaroM,
mahImA apramapAra,
thAre lAla dhvajA phaharAve re,
sAlAsara ke maMdira meM,
hanumAna virAje re||


chaitra sudI pUnama ko melo,
bhIड़ lage ati bhArI,
nara nArI thArA darshana karane,
Ave bArI bArI,
bAbA aTake kAja savAre re,
sAlAsara ke maMdira meM,
hanumAna virAje re||


rAma dUta aMjanI ke suta kA,
dharo hameshA dhyAna,
manISha bhI charaNoM kA chAkara,
lAja rakho hanumAna,
bAbA beड़A pAra lagAde re,
sAlAsara ke maMdira meM,
hanumAna virAje re||


thAre jhAMjha nagADa़A bAje re,
sAlAsara ke maMdira meM,
hanumAna virAje re,
hanumAna virAje re,
bajaraMga virAje re,
thAre jhAMjha nagADa़A bAje re,
sAlAsara ke maMdira meM,
hanumAna virAje re||

थारे झांझ नगाड़ा बाजे रे सालासर के मंदिर में हनुमान विराजे रे Video

थारे झांझ नगाड़ा बाजे रे सालासर के मंदिर में हनुमान विराजे रे Video

Browse all bhajans by Jaya Kishori Ji

Browse Temples in India