विरात्रा री पहाड़ियों में धाम थारो वाकल माँ भजन लिरिक्स

Viratra Ri Pahadiyon Me Dham Tharo

विरात्रा री पहाड़ियों में धाम थारो वाकल माँ भजन लिरिक्स (हिन्दी)

विरात्रा री पहाड़ियों में,
धाम थारो म्हाने लागे न्यारो,
म्हाने प्यारो प्यारो लागे,
वाकल नाम थारो।।

तर्ज मीठे रस से भरयोड़ी।


शक्ति रूप में हिंगलाज माँ,
हिरण भखार में आईं,
श्रद्धा भाव से राजा विक्रम ने,
प्रतिस्ठा माँ की कराई,
ऊंचे पर्वत पे बाणियो है,
थारो मंदिर न्यारो,
म्हाने लागे प्यारो,
सबसु प्यारो सबसु न्यारो,
धाम थारो,
विरात्रा री पहाड़ियो में।।


लाल चुनरियाँ लाल है चूड़ो,
सज सोलह सिणगार,
रूप अनूप है माँ वाकल रो,
बैठया सिंह सवार,
लागे स्वर्गा सु सूंदर,
मैया धाम थारो,
म्हाने लागे प्यारो,
म्हारा हिवड़ा में बसियो,
वाकल नाम थारो,
विरात्रा री पहाड़ियो में।।


सांचो है दरबार वाकल रो,
बिन मंगिया मिल जावे,
अन्न धन रो भंडार भरे,
बांझिया री गोद भरावे,
म्हाने आसरो है मैय्या जी,
बस एक थारो बस एक थारो,
किरपा री नजरिया वाकल,
म्हापे डारो,
विरात्रा री पहाड़ियो में।।


विरात्रा री पहाड़ियों में,
धाम थारो म्हाने लागे न्यारो,
म्हाने प्यारो प्यारो लागे,
वाकल नाम थारो।।

प्रेषक दिलीप सिंह सिसोदिया दिलबर।
नागदा जक्शन 9907023365

Download PDF (विरात्रा री पहाड़ियों में धाम थारो वाकल माँ भजन )

Download the PDF of song ‘Viratra Ri Pahadiyon Me Dham Tharo ‘.

Download PDF: विरात्रा री पहाड़ियों में धाम थारो वाकल माँ भजन

Viratra Ri Pahadiyon Me Dham Tharo Lyrics (English Transliteration)

virAtrA rI pahADa़iyoM meM,
dhAma thAro mhAne lAge nyAro,
mhAne pyAro pyAro lAge,
vAkala nAma thAro||

tarja mIThe rasa se bharayoड़I|


shakti rUpa meM hiMgalAja mA.N,
hiraNa bhakhAra meM AIM,
shraddhA bhAva se rAjA vikrama ne,
pratisThA mA.N kI karAI,
UMche parvata pe bANiyo hai,
thAro maMdira nyAro,
mhAne lAge pyAro,
sabasu pyAro sabasu nyAro,
dhAma thAro,
virAtrA rI pahADa़iyo meM||


lAla chunariyA.N lAla hai chUड़o,
saja solaha siNagAra,
rUpa anUpa hai mA.N vAkala ro,
baiThayA siMha savAra,
lAge svargA su sUMdara,
maiyA dhAma thAro,
mhAne lAge pyAro,
mhArA hivaDa़A meM basiyo,
vAkala nAma thAro,
virAtrA rI pahADa़iyo meM||


sAMcho hai darabAra vAkala ro,
bina maMgiyA mila jAve,
anna dhana ro bhaMDAra bhare,
bAMjhiyA rI goda bharAve,
mhAne Asaro hai maiyyA jI,
basa eka thAro basa eka thAro,
kirapA rI najariyA vAkala,
mhApe DAro,
virAtrA rI pahADa़iyo meM||


virAtrA rI pahADa़iyoM meM,
dhAma thAro mhAne lAge nyAro,
mhAne pyAro pyAro lAge,
vAkala nAma thAro||

preShaka dilIpa siMha sisodiyA dilabara|
nAgadA jakshana 9907023365

विरात्रा री पहाड़ियों में धाम थारो वाकल माँ भजन Video

विरात्रा री पहाड़ियों में धाम थारो वाकल माँ भजन Video

Browse Temples in India