नुगरा रे मुंडे राम नी आवे केसर गुल गई गारा में Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs
नुगरा रे मुंडे राम नी आवे केसर गुल गई गारा में Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs

नुगरा रे मुंडे राम नी आवे केसर गुल गई गारा में लिरिक्स

Nugra Re Munde Ram Ni Aave

नुगरा रे मुंडे राम नी आवे केसर गुल गई गारा में लिरिक्स (हिन्दी)

नुगरा रे मुंडे राम नी आवे,
केसर गुल गई गारा में,
पापी रे मुखड़े राम नी आवे,
केसर गुल गई गारा मे,
मोनको जमारो एडो मती खोवो,
सुखरत करलो जमारा में ए हा।।


भैस पद्मनी ने हार पेहरायो,
आ कई जाने हारा मे,
भैस पद्मनी ने हार पहरायो,
आ कई समझे हारा मे,
ओड नी जाने पेरनी जाने,
जन्म गमायो गारा मे,
ओड नी जाने पेरनी जाने,
जन्म गमायो गारा मे,
नूगरा रे मुंडे राम नी आवे,
केसर गुल गई गारा में,
पापी रे मुखड़े राम नी आवे,
केसर गुल गई गारा मे,
मोनको जमारो एडो मती खोवो,
सुखरत करलो जमारा में ए हा।।


काच महल में कुती सुलाई,
रंग महल चोबारा मे,
काच महल में कुती सुलाई,
रंग महल चोबारा मे,
एक कांच में दोई दोई कुतीया,
बुस बुस मरगी जमारा मे,
एक काच में दोई दोई कुतीया,
बुस बुस मरगी जमारा मे,
नूगरा रे मुंडे राम नी आवे,
केसर गुल गई गारा में,
पापी रे मुखड़े राम नी आवे,
केसर गुल गई गारा मे,
मोनको जमारो एडो मती खोवो,
सुखरत करलो जमारा में ए हा।।


हिरो ले मूर्ख ने दिनो,
दलवा बैठो सारा मे,
हिरो ले मुर्ख ने दिनो,
दलवा बैठो सारा मे,
हिरा री गत जवेरी जाने,
कई खबर है गवारा ने,
हिरा री गत जवेरी जाने,
कई खबर है गिवारा ने,
नूगरा रे मुंडे राम नी आवे,
केसर गुल गई गारा में,
पापी रे मुखड़े राम नी आवे,
केसर गुल गई गारा मे,
मोनको जमारो एडो मती खोवो,
सुखरत करलो जमारा में ए हा।।

See also  ख्यालो में तू है और खाव्बो में तू है | Lyrics, Video | Krishna Bhajans


शील धर्म तो आदु मारे,
दया धर्म तलवारो मे,
अमरनाथ संतो रे शरने,
जीत गयो जमद्वारा मे,
अमरनाथ संतो रे शरने,
जीत गयो जमद्वारा मे,
नूगरा रे मुंडे राम नी आवे,
केसर गुल गई गारा में,
पापी रे मुखड़े राम नी आवे,
केसर गुल गई गारा मे,
मोनको जमारो एडो मती खोवो,
सुखरत करलो जमारा में ए हा।।


नुगरा रे मुंडे राम नी आवे,
केसर गुल गई गारा में,
पापी रे मुखड़े राम नी आवे,
केसर गुल गई गारा मे,
मोनको जमारो एडो मती खोवो,
सुखरत करलो जमारा में ए हा।।

गायक प्रकाश माली जी।
प्रेषक मनीष सीरवी
9640557818

Download PDF (नुगरा रे मुंडे राम नी आवे केसर गुल गई गारा में)

Download the PDF of song ‘Nugra Re Munde Ram Ni Aave ‘.

Download PDF: नुगरा रे मुंडे राम नी आवे केसर गुल गई गारा में

Nugra Re Munde Ram Ni Aave Lyrics (English Transliteration)

nugarA re muMDe rAma nI Ave,
kesara gula gaI gArA meM,
pApI re mukhaDa़e rAma nI Ave,
kesara gula gaI gArA me,
monako jamAro eDo matI khovo,
sukharata karalo jamArA meM e hA||


bhaisa padmanI ne hAra peharAyo,
A kaI jAne hArA me,
bhaisa padmanI ne hAra paharAyo,
A kaI samajhe hArA me,
oDa nI jAne peranI jAne,
janma gamAyo gArA me,
oDa nI jAne peranI jAne,
janma gamAyo gArA me,
nUgarA re muMDe rAma nI Ave,
kesara gula gaI gArA meM,
pApI re mukhaDa़e rAma nI Ave,
kesara gula gaI gArA me,
monako jamAro eDo matI khovo,
sukharata karalo jamArA meM e hA||


kAcha mahala meM kutI sulAI,
raMga mahala chobArA me,
kAcha mahala meM kutI sulAI,
raMga mahala chobArA me,
eka kAMcha meM doI doI kutIyA,
busa busa maragI jamArA me,
eka kAcha meM doI doI kutIyA,
busa busa maragI jamArA me,
nUgarA re muMDe rAma nI Ave,
kesara gula gaI gArA meM,
pApI re mukhaDa़e rAma nI Ave,
kesara gula gaI gArA me,
monako jamAro eDo matI khovo,
sukharata karalo jamArA meM e hA||

See also  आई माता ए मारी जोगमाया थारे लुल लुल लागू पाव Lyrics, Video, Bhajan, Bhakti Songs


hiro le mUrkha ne dino,
dalavA baiTho sArA me,
hiro le murkha ne dino,
dalavA baiTho sArA me,
hirA rI gata javerI jAne,
kaI khabara hai gavArA ne,
hirA rI gata javerI jAne,
kaI khabara hai givArA ne,
nUgarA re muMDe rAma nI Ave,
kesara gula gaI gArA meM,
pApI re mukhaDa़e rAma nI Ave,
kesara gula gaI gArA me,
monako jamAro eDo matI khovo,
sukharata karalo jamArA meM e hA||


shIla dharma to Adu mAre,
dayA dharma talavAro me,
amaranAtha saMto re sharane,
jIta gayo jamadvArA me,
amaranAtha saMto re sharane,
jIta gayo jamadvArA me,
nUgarA re muMDe rAma nI Ave,
kesara gula gaI gArA meM,
pApI re mukhaDa़e rAma nI Ave,
kesara gula gaI gArA me,
monako jamAro eDo matI khovo,
sukharata karalo jamArA meM e hA||


nugarA re muMDe rAma nI Ave,
kesara gula gaI gArA meM,
pApI re mukhaDa़e rAma nI Ave,
kesara gula gaI gArA me,
monako jamAro eDo matI khovo,
sukharata karalo jamArA meM e hA||

gAyaka prakAsha mAlI jI|
preShaka manISha sIravI
9640557818

नुगरा रे मुंडे राम नी आवे केसर गुल गई गारा में Video

नुगरा रे मुंडे राम नी आवे केसर गुल गई गारा में Video

Browse all bhajans by prakash mali

Browse Temples in India